För företag – byggbemanning i Stockholm

INITIUM är rätt val för dig som söker ett bemanningsföretag inom bygg i Stockholm. Med oss som din partner får du tillgång till kvalificerad byggpersonal med bred kompetens och lång erfarenhet när just du behöver det.

Personaluthyrning inom bygg i Stockholm

 Du som är verksam i byggbranschen vet att behovet av personal kan variera i de projekt du får in. Genom att anlita vår personaluthyrning inom bygg i Stockholm kan du vara säker på att alltid ha personal tillgänglig, även med kort varsel. Du kan snabbt och enkelt anlita våra duktiga byggjobbare och betalar bara för den tid som de arbetar i ditt projekt. Du behöver inte binda upp dig på samma sätt som när du själv anställer personal, vilket gör det enklare att budgetera och planera arbetet.

 Att hitta personal med rätt kompetens är en utmaning och byggbranschen är inget undantag. Personalbehovet är enormt och många byggföretag tvingas tacka nej till förfrågningar från kunder på grund av begränsade personalresurser. Det tar tid att hitta bra personal, något som de flesta byggföretag har ont om då man har fullt upp med att driva sina projekt. Låt oss på INITIUM ta hand om den biten åt dig så att du kan lägga din tid och energi på att driva en hållbar verksamhet som växer år för år istället.

Kompetent byggbemanning i Stockholm

 När du anlitar INITIUM för din byggbemanning i Stockholm kan du vara säker på att få personal som kan sitt jobb. Vi kvalitetstestar och validerar alltid den personal som vi anställer internt i våra egna projekt. Detta gör vi för att kunna säkerställa att du får hantverkare som verkligen kan sitt jobb och gör sitt bästa varje dag. Det hjälper dig att spara både tid och pengar då du direkt får personal som vet hur man utför respektive arbetsuppgift fackmannamässigt, säkert och effektivt.

Trygga och flexibla lösningar

 När du hyr byggpersonal av INITIUM kan du känna dig trygg. Vi tar fullt arbetsgivaransvar för vår personal, vilket betyder att det är vi som betalar ut löner, sociala avgifter, sjuklön med mera. Du som kund behöver inte fundera över ansvarsförsäkringar eller att de anställda får de utbildningar som krävs för att arbeta inom respektive fält. Vi sköter den biten så att du kan koncentrera dig på att driva ditt projekt. Ditt företag betalar bara för den tid som personalen utför arbete på projektet i fråga.

 Som kund hos oss får du tillgång till ett journummer som är tillgängligt dygnet runt om du skulle sakna personal akut. Skulle någon bli sjuk eller om du märker att det behövs mer personal för att bli klar med ett projekt i tid är det bara att slå en signal så löser vi det. Så ska trygg bemanning inom bygg i Stockholm fungera!

Bemanningsföretag med brett utbud av tjänster inom bygg

 Vår målsättning är att kunna erbjuda dig heltäckande tjänster inom bemanning och personaluthyrning inom bygg i Stockholm. Vi kan förse dig med kompetent personal inom följande områden:

  • Nyproduktion
  • Rot-arbeten
  • Snickeri
  • Plattsättning
  • Måleri
  • Rivning

 

  • Mark och anläggning
  • Drift och Underhåll 
Genom att du får tillgång till ett flertal olika yrkesgrupper på ett och samma ställe blir det enkelt för dig att planera arbetet och administrationen blir enklare då allt kommer på en och samma faktura.

Behöver du personal till ditt byggprojekt? Välkommen att kontakta oss på INITIUM – ditt bemanningsföretag inom bygg i Stockholm. Hör av dig till oss idag så går vi igenom de olika lösningar som vi kan erbjuda!

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Fyll i och skicka din uppgifter så kontaktar vi dig.

Bemanning

Vi ser fram emot att presentera hur Initium kan hjälpa ert företag.
Ring oss på 08-121 441 41 eller använd kontaktformuläret.