Vi bygger Sverige 

 

Vår kompetens

 Vi jobbar med allt inom totalentreprenad och har spec kompetens inom: Måleri, Snickeri, Plattsättning, Rivning, Mark-anläggning och Drift & underhåll. 
Med oss som sammarbetspartner kan du förvänta dig väl utförda arbeten och personal som levererar högsta kvalité.

 

För företag

INITIUM är din partner när du behöver ett stabilt bygg och måleri företag som kan leverera kvalité. Vi värdesätter relationer väldigt högt och inser vikten av att det är smidigt och tryggt att ha oss som samarbetspartner. 

Vi är sociala

Följ oss gärna på våra sociala medier där vi lägger upp bilder och videos på hur en dag för våra medarbetare kan se ut.

En ny uppstickare i branschen som vi samarbetat med sedan deras start. Den enda uthyrningsfirman i Stockholm som håller hög kvalité och enda företaget vi arbetar med. Flexibla och pålitliga som finns när man behöver hjälp, båda tummarna upp från oss.

Fredrick Wall VD, Wall Bygg & Fastigheter

 

Vi anlitar Initium mestadels när det kommer till målare. Samarbetet fungerar galant då personalen hos INITIUM håller hög kvalité och fungerar väldigt bra i team med resterande personal på arbetsplatsen. Hög service nivå när vi hamnar i akut behov och andra situationer som uppstår på bygget. INITIUM har vi ett gott förtroende för och kan därför rekommendera detta vidare till andra företag som är i behov av kompetent personal.

Arnar Furuvik VD, Vindholmen Bygg & Måleri

 

För oss var det viktigt att hitta en samarbetspartner som hjälper människor att komma in i arbetslivet och hitta en mening i det de arbetar med. Vi arbetar nära tillsammans med INITIUM för att skapa långsiktiga arbeten för människor. INITIUM är ett pålitligt och serviceinriktat företag som håller vad dem lovar. Vi använder dem vid alla former utav städ såsom kontorsstäd, trapphus och byggstäd. För oss är det viktigt att processen vid inhyrning av personal går smidigt till, vilket vi tycker INITIUM lever upp till. Kan starkt rekommendera dem till kollegor i branschen.

Aria Zargarian VD, Naturligt Rent Städ & Entreprenad i Stockholm AB

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag?

Är du inom bygg- måleribranschen och behöver förstärkning, skriv nedan!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

 

FÖLJ INITIUMS RESA
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.